×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Nu kan vem som helst bli Affiliate på Twitch genom att swipa bankkortet

1
Kalla det pay-to-win eller bara en genväg. Men när partnerskapet annonserades där du mer eller mindre kan köpa Affiliate-status på Twitch så gick communityt i taket och fick nog.
Under gårdagen annonserades ett samarbete mellan "musiktjänsten" Monstercat och Twitch. Det hela går ut på att du kan köpa Monstercat Gold för 5 dollar per månad och få tillgång till att spela upp en mängd låtar i din stream samt att du blir Affiliate på Twitch.

Detta var på många sätt inte uppskattat av framförallt nuvarande Affiliate streamers på Twitch. Många kände att de krigat i onödan och att deras grind inte var värt något längre nu när en bara behöver dra sitt bankkort. "So 7 years to work for affiliate/parter and you can just pay $5 and get it all. Welli can see this hitting the fan with streamers" var en av berättelserna som syntes i kommentarerna på Twitter. En annan fyller i med "Well you guys just made being affiliate less meaningful, now people can just pay to be affiliated?.. this is a bad idea!".
Krav för att bli Affiliate den hårda vägen:
- 50 Följare
- Du ska ha streamat minst 500 minuter de senaste 30 dagarna
- Sju unika sändningsdagar
- Du ska ha i snitt 3 samtida tittare
Frågan kvarstår dock om det är så att Twitch verkligen är såna monster som vissa användare försöker få det att framstå som. Är det verkligen så illa att alla Affiliates borde tolka det som att deras (i många fall långa) grind bara är värd 5 dollar? Eller handlar det snarare om en överreaktion?


Artikelbild: Twitter.com/Monstercat

Är Twitch giriga monster eller coola katter?

139 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..