×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Nu kan vem som helst bli Affiliate på Twitch genom att swipa bankkortet

1
Kalla det pay-to-win eller bara en genväg. Men när partnerskapet annonserades där du mer eller mindre kan köpa Affiliate-status på Twitch så gick communityt i taket och fick nog.
Under gårdagen annonserades ett samarbete mellan "musiktjänsten" Monstercat och Twitch. Det hela går ut på att du kan köpa Monstercat Gold för 5 dollar per månad och få tillgång till att spela upp en mängd låtar i din stream samt att du blir Affiliate på Twitch.

Detta var på många sätt inte uppskattat av framförallt nuvarande Affiliate streamers på Twitch. Många kände att de krigat i onödan och att deras grind inte var värt något längre nu när en bara behöver dra sitt bankkort. "So 7 years to work for affiliate/parter and you can just pay $5 and get it all. Welli can see this hitting the fan with streamers" var en av berättelserna som syntes i kommentarerna på Twitter. En annan fyller i med "Well you guys just made being affiliate less meaningful, now people can just pay to be affiliated?.. this is a bad idea!".
Krav för att bli Affiliate den hårda vägen:
- 50 Följare
- Du ska ha streamat minst 500 minuter de senaste 30 dagarna
- Sju unika sändningsdagar
- Du ska ha i snitt 3 samtida tittare
Frågan kvarstår dock om det är så att Twitch verkligen är såna monster som vissa användare försöker få det att framstå som. Är det verkligen så illa att alla Affiliates borde tolka det som att deras (i många fall långa) grind bara är värd 5 dollar? Eller handlar det snarare om en överreaktion?


Artikelbild: Twitter.com/Monstercat

Är Twitch giriga monster eller coola katter?

137 personer har röstat
2020-11-04 17:45
För att aima krävs självklart en bra mus, men minst lika viktigt för att lyckas inom esporten är ett stabilt tangentbord. På marknaden finns en uppsjö av olika märken som lovar dig guld och gröna skogar, men vilka är det egentligen proffsen använder? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram proffsens fem favoriter för att hjälpa dig i ditt val.
2020-11-09 14:05
2016 startade Fragbite tillsammans med Yalla en CS:GO-turnering med en prispott på 150 000 svenska kronor öppen för skandinaviska spelare. Många välkända namn har gästat sändningarna genom åren, namn som Viktor “vuggo” Jendeby, Fredrik “slop3” Wahlstedt, Fredrik “JAEGARN” Andersson, André “rich” Åkerblom och Alexander “rdl” Redl har alla medverkat i sändningarna.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..