×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Så kommer Rainbow Six:s nya europeiska esportliga att fungera

1
Ubisoft har nu offentliggjort förändringar till hur esportgrenen av Rainbow Six Siege kommer att fungera. Totalt tio lag kommer att spela i den europeiska ligan där åtta av dessa kommer från förra säsongen av Pro League och de sista två platserna fylls av två lag från Challenger League. Här är allt du behöver veta.
Under Six Invitational i februari berättade Ubisoft att de hade tänkt att göra om hur hela den globala strukturen för Rainbow Six:s esportscen fungerar. Nu får vi ytterligare information kring detta. De fyra regionerna, Europa, Nordamerika, Latinamerika och Asien-Stillahavsregionen kommer att ha varsin liga som i fyra olika stadier. Varje stadie leder in till regionala finaler och avslutas med en major. Efter den fjärde delen så kommer de lagen med flest poäng i "Global Standings" bli inbjudna till Six Invitational.

Den europeiska ligan kommer att ha totalt tio stycken lag. Åtta av dessa kommer från den senaste säsongen av Pro League medan de två sista platserna fylls av två lag från Challenger League. Det kommer att vara totalt nio speldagar som spelas i ett round-robin format, alla möter alla, där det vinnande laget får tre poäng och det förlorade laget får noll. Om matchen blir oavgjord får lagen ett poäng var.

De fyra bästa lagen under varje stadie av ligan kommer att kvala vidare till en major och får allt för viktiga poäng till "Global Standings". Även lagen som placerar sig på femte- till åttondeplats kommer att få poäng. När alla stadier är färdigspelade så kommer en europeisk final att spelas för att kröna det bästa europeiska laget. Det laget som då kommer på en sistaplats i ligan åker ner till Challenger League medan laget som hamnar på en niondeplats får spela relegation.

De har också gett mer information om hur själva Challenger League samt hur de regionala ligorna kommer att fungera. De regionala ligorna, nordiska, franska, brittiska, spanska, polska, ryska, italienska samt GSA (Tyskland, Schweiz och Österrike) har alla en plats säkrat i Challenger League. Det laget som vinner sin regionala liga tar sig in till Challenger League.

Mer information går att hitta här.
2020-05-30 19:25
I vårt andra avsnitt av En Sub Med så pratar vi med en av Sveriges nya stjärnspelare, Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora från Ninjas in Pyjamas. I intervjun går vi igenom Plopskis karriär från mixlag till just Ninjas in Pyjamas. Vi pratar även om hur han var ett fan som gick till att spela i sitt favoritlag, lagets form just nu och mycket mycket mer.
2020-06-02 13:11
Under förra veckan gick Ninjas in Pyjamas med en nyhet som gjorde de flesta förvånade. De har valt att bänka Jonas "Lekr0" Olofsson och istället plocka in Hampus "hampus" Poser. Men vem är egentligen Ninjornas nya IGL? Här är allt du behöver veta om hampus.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..