×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Migos Offset investerar i Faze Clan: "Esports is the future"

1
Faze Clan har funnit en ny investerare i form av en av Migos nyckelspelare, Kiari "Offset" Cephus. Han går in i organisationen med hopp om att få gaming närmare mainstream underhållning.
Under torsdagen offentliggjorde Faze Clan sin senaste investerare och det är ingen annan än Kiari Cephus, mer känd som Offset. Tillsammans hoppas de kunna arbeta nära för att få spelvärlden och mainstream underhållning att bli ett. Migos-artisten säger i ett uttalande att han älskar gaming och ser esporten som en stor del av framtiden. Därför är det, enligt Offset, självklart att arbeta med en av de största esportorganisationerna i världen.

Faze Clan is redefining what it means to be an iconic entertainment brand and working with a visionary like Offset is another step towards the future. We not only dominate in competitive gaming we are setting new trends across content, merchandise, brand partnerships, and beyond, säger Faze Clans CEO Lee Trink om parterskapet.

Offset är inte den första välkända profilen som går in i Faze Clan. De har sedan tidigare följe med en annan rappare, Miles "Lil Yachty" McCollum, samt NFL:s Juju Smith-Schuster. De är just nu en stark trio som står bakom Faze Clan, men är inte ensamma om att gå in i esportvärlden. I oktober 2018 gick bland annat Aubrey "Drake" Graham in i 100 Thieves och den svenska fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimović investerade i Challengermode tidigt förra året.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..