×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Steam

Sista chansen: Här är de bästa spelen på Steams sommarrea

1
Det är bara några få timmar kvar av Steams sommarrea och Fragbite har samlat några av de bästa titlarna som du just nu kan shoppa för ett pangpris.
Steams sommarrea tar slut idag, den 9 juli, och för den som missat den två veckor långa rean så är det sista chansen att fylla kontot med rabatterade speltitlar. För att du så lätt som möjligt ska kunna hitta några av de bästa spelen innan rean är över så har vi på Fragbite samlat våra favoriter nedan.

Grand Theft Auto 5


Välkommen till soliga Los Santos, en livlig stad där tre brottslingar riskerar allt i ett antal våghalsiga och farliga stötar som kan göra dem rika för livet. För den som vill spela online finns det flera "roleplay"-servrar och man kan spela tävlingsinriktade matcher med upp till 30 deltagare.


Tom Clancy's Rainbow Six Siege


Bemästra förödelse och teknologi i Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Utkämpa intensiv närstrid med hög dödlighet, fatta taktiska beslut, samarbeta och upplev explosiv action i varje ögonblick. Upplev en ny era av hårda eldstrider och expertstrategier som fötts ur det rika arvet från tidigare Tom Clancy's Rainbow Six-spel.


Playerunknown's Battlegrounds


Detta battle royale börjar med att 100 spelare hoppar från ett flygplan någonstans över spelkartan. När man landat med fallskärmen ska man börja plundra övergivna byggnader på saker som vapen, fordon, skydd, mat, bandage och så vidare. Under spelets gång kommer spelarean successivt att minska med tiden och då gäller att hålla sig inom den vita cirkeln och ta ut fiender för att hålla sig vid liv. Bara en spelare/ett lag kan vinna i en match och få utmärkelsen "Winner Winner Chicken Dinner".


The Witcher 3: Wild Hunt


The Witcher 3: Wild Hunt är ett storydrivet next-generation-rollspel i en öppen och visuellt slående fantasyvärld där varje val har konsekvenser. Du är den professionella monsterjägaren Geralt av Rivia som har fått i uppdrag att hitta ett barn från en profetia. Utforska en enorm öppen värld full av köpmannastäder, förrädiska bergspass och djupa grottor.


Rocket League


Fotboll möter än en gång racing i den efterlängtade fysikbaserade uppföljaren till den älskade arenaklassikern Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars!


Friday the 13th: The Game


Jason Voorhees är tillbaka och han är redo att döda alla som sätter sin fot via Camp Crystal Lake. Spela som Jason eller någon av hans eventuella offer i jakten på överlevnad, vem klarar sig genom natten och finns det ens en väg ut?


Andra grymma erbjudande

2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..