×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Australien

MrDeadMoth kan dömmas till fängelse för våld mot flickvännen

2
Streamern Luke "MrDeadMoth" Munday har erkänt våldet mot flickvännen som ägde rum i december 2018 under en livesändning via Twitch. Han uppges visa ånger efter händelserna och vill återfå rätten att träffa familjen, den slutgiltiga domen ställs den 28 augusti.
I december förra året fick myndigheterna i Australien in en drös av anmälningar mot streamern Luke "MrDeadMoth" Munday då han, under en livesändning, våldförde sig på sin flickvän Claire Campbell. Partnern var gravid med parets tredje barn när händelserna ägde rum och bad pojkvännen att ta en paus från spelandet varpå man kan höra honom skrika och använda våld på flickvännen som själv började skrika och gråta. Hon ska inte ha fått några större skador, men var väldigt skakad efter händelserna vilket ledde till att hon personligen anmälde MrDeadMoth. Detta ledde i sin tur till att han förlorade rätten att träffa flickvännen och deras barn.

MrDeadMoth blev den 8 juli kallad till rätten i Sydney, Australien, där han uppges erkänt användningen av våld. Han menar dock att han aldrig slog henne, utan endast höll ner henne för att hon skulle sluta. I samband med erkännandet visade det sig även att händelserna ägt rum framför deras två barn samt att MrDeadMoth tidigare varit dömd. Han kommer att få sin slutgiltiga dom den 26 augusti, men enligt domstolen visar han att han ångrar vad som hände och vill återfå rätten att träffa sin partner och barnen. I New South Wales, där MrDeadMoth hör hemma, kan man dömmas till max två års fängelse och 5 500 dollar som straff för denna typ av händelse. Domstolen kan dock förlänga fängelsestraffet om de anser det passande.


Artikelbild: Derrick Krusche
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..