×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Här är allt du behöver veta om Minecraft-filmen

1
Fram med popcornen och samla vännerna, för snart släpps den officiella Minecraft-filmen! Utvecklarna har nu gått ut med mer information samt ett datum för fansen att se fram mot.
Minecraft har offentliggjort det offficiella premiärdatumet för den kommande Minecraft-filmen samt information kring vad filmen egentligen kommer att handla om. Minecraft: The Movie väntas ha premiär den 4 mars 2022 och kommer att handla om en tonårsflicka som tillsammans med sina vänner ger sig ut på äventyr. Målet? Att rädda deras vackra och fyrkantiga Overworld från Ender Dragon.

Regissören bakom Nick & Norah's Infinite Playlist, Peter Sollett, kommer att regissera filmen och den kommer att presenteras i samarbete med Warner Bros. Filmen kommer att produceras i formatet "live-action" och grafiken kommer att skapas av spelutvecklarna själva. Minecraft erkänner själva att det visat sig vara mycket svårare att skapa film än ett spel, men att de verkligen vill göra något bra av det för fansens skull. Det är första gången Minecraft blir film, men det finns redan en interaktiv serie på Netflix baserad på det populära spelet.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..