×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Farming Simulator satsar på esport — introducerar liga

1
Esport finns i fler spel än vad man kan tro. Nu har Giants Software introducerat Farming Simulator League. En liga i spelet Farming Simulator 2019 med 250 000 euro i prispotten.
Visste du att tävlingsinriktat Farming Simulator var en grej? Tydligen är de det och nu har spelets skapare, Giants Software, startat upp en liga för spelet. Farming Simulator League kommer att starta igång i sommar med tio turneringar runt om i Europa. Ligan kommer att avrundas sommaren 2020 under Giants Softwares egna event FarmCon. Ligan har en prispott på hela 250 000 euro.

Farming Simulator är inte helt nya till esporten. Den första "stora" turneringen spelades 2017 under AgriTechnica i Tyskland. Efter det har den största turneringen varit Farming Simulator Championship som spelades under förra året men den turneringen hade endast 3 000 euro i prispotten. De har även introducerat ett nytt tre-mot-tre tävlingsinriktat spelläge i Farming Simulator 2019 som sålde över en miljon kopior till spelet inom de tio första dagarna.


Artikelbild: Microsoft

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..