×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

WoW

Blizzard hedrar Stan Lee — i World of Warcraft

3
Efter Stan Lees tragiska bortgång i november 2018 har Blizzard valt att lägga till en NPC i World of Warcraft som efterliknar honom.
Företaget bakom spel så som Overwatch, Hearthstone och World of Warcraft har valt att hedra Stan Lee i den senast nämnda titeln. Blizzard har valt att lägga till en NPC som vandrar runt i Stormwind som ett minne av mannen bakom Marvel-karaktärer så som Spider-Man, Hulken och Thor. Stan Lee gick bort i november 2018 och lämnade tusentals fans i sorg. Hans NPC lades in i World of Warcraft i patch 8.1.5.

I World of Warcrafts Stormwind antar Stan Lee formen av en vakt som hälsar på andra vakter samt säger sin välkända fras, "Excelsior". Tyvärr finns det inga speciella interaktioner som kan göras med NPC:n, förutom att följa honom genom Stormwind. Fans har kommit med flera ideér gällande vad som kan läggas till, Fragbites egna Daniel "kappez" Kauppinen kom bland annat på att Stan Lee bör sälja potions och använda sig av frasen "not all heroes wear capes, some sell potions".


Artikelbild: Hollywood Reporter

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..