×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

NiP expanderar – plockar in LoL-lag

1
NiP Gaming är inte längre bara en organisation med ett CS:GO-lag, man har nämligen rekryterat sitt första lag utanför FPS-titeln. Det är de danska före detta Copenhagen Wolves som trär på sig en pyjamas.
– Uppenbarligen kommer vi att expandera, och om man kollar på statistik och åskådare för varje titel är League of Legends det uppenbara valet, så givetvis har vi planer för det.

Det var Emil "HeatoN" Christensens ord i mars, en mening som skapade en del surr i scenen. När, hur och vilka man skulle rekrytera i sin expandering vad då oklart, men inatt klarnade det – NiP Gaming har rekryterat före detta Copenhagen Wolves.

Det danska laget har under en senare tid gått under namnet PanDan, då man enligt uppgifter lämnade Wolves för att organisationen var skyldig laget pengar. Femman är aktuell i Riots League Championship Series sommarsäsong, där bland andra fnatic och SK Gaming även är klara för deltagande.
NiP.LoL
Kasper "TheTess" Poulsen
Dan "GodBro" Van Vo
Martin "Deficio" Lynge
Dennis "Svenskeren" Johnsen
Søren "Bjergsen" BjergBildkälla: NiP-Gaming
2019-05-16 19:14
Som en del av vårt samarbete med Brothers fick våra Blast Pro Series-talanger en makeover. Viktor "vuggo" Jendey var sugen på något mer "stökigt". Med hjälp av Brothers gick han från en vanlig gamer till en stilig man i en somrig kostym.
2019-05-16 17:14
Under helgen den 3-5 maj 2019 tog ArgaSkånskaMän över den skånska landsbyggden. På plats i Xtrfys kontor i Landskrona slog YouTube-profilerna upp SLASK LAN 19 i samarbete med Philips OneBlade och Xtrfy. Fragbite var på plats och deltagarna bjöd på en hel del goda skratt under helgens bravader.

109 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 109 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..