×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Fragbite

Jag har köpt Fragbite *

3
Tja alla, HeatoN här! Många av er känner säkert till mig från min super-successiva karriär som CS-spelare, esport-entreprenör och allmän superstjärna.

HeatoN.

Jag har många projekt igång samtidigt, men ytterst få av dem är mina egna. Vi har ju NiP Gaming som jag delar tillsammans med många andra, och även Heat Gaming som jag sålde för massa cash. Nu har jag äntligen skrapat ihop tillräckligt mycket deg för att fokusera på mig själv, och har valt att kombinera det med vad som varit med stora dröm sedan tidigt 2000-tal.

Igår eftermiddag, strax efter halv två, blev det klart att jag äntligen köpt Fragbite. För många kommer detta säkert som en chock, och det bör det göra då jag, precis som er, också alltid känt att Fragbite är "under mig". Men med mitt namn och sajtens kapitalism tror jag att detta kan bli succé, för mig då. Ska även bli najs att kunna efterfesta på kontoret när man vaskat lite på Stureplan.

För att ni ska få en bättre uppfattning om vad det är jag snackar om kommer här en liten videoblogg från mitt nya casa i Oslo.Det kommer alltså bli lite mindre fokus på CS och lite mer fokus på HeatoN i framtiden. Jag har, tillsammans med delen av redaktionen som inte fått sparken, satt upp lite nya mål för sajten. Mer HeatoN mindre CS helt enkelt.

Jag har även planer på att köpa upp fler esportsajter och viga deras redaktionella innehåll till Heatonismen. Tills vidare kan ni här njuta av manligt snack, brudar, bärs, NiP och en jävla massa HeatoN.

Nedan följer det officiella pressmeddelandet:

Den legendariska Counter-Strike-profilen Emil "HeatoN" Christensen meddelar idag att uppköpet av Sveriges största gamingsajt, Fragbite, är genomfört.

Affären påbörjades i början av mars och förhandlingarna har pågått under ungefär en månads tid. Efter en lyckad slutförhandling avslutades affären igår, den 31 mars 2013. Avtalet har under dagens tecknats och skrivits under av Christensen samt Fragbites samtliga delägare.

Den huvusakliga målgruppen för Fragbite är ungdomar i övre och undre tonåren som gillar brudar, bärs och data. Fragbite har idag över 200 000 registrerade medlemmar och cirka 100 000 tusen unika besökare i veckan. Den är dessutom i särklass den absolut snyggaste gamingsajten i Sverige.

Fragbites huvudsakliga inkomst kommer från annonser. Man har under de senaste åren skickat skribenter över större delen av jorden för att täcka esport, samtidigt som företaget har lyckats driva en lönsam verksamhet i ett prispressat kundsegment.

Heatongruppen AB bildades 2002 av Emil Christensen och omsatte 2012 cirka 130 miljoner SEK.

– Uppköpet av Fragbite ger mig som människa och superstjärna otroliga möjligheter. Det här betyder att jag tveklöst spikar ner den största spiken i svensk esporthistoria.

– Jag är riktigt nöjd över att det är HeatoN som numera äger min sajt. Jag har fortfarande idolbilderna på honom hängandes i pojkrummet, säger Tomas Hansson, tidigare ägare av Fragbite.
Det var allt från mig för den här gången. Glöm inte att ha det gött. Det ska jag ha!

* Uppdatering: Som många av er redan gissat så var det här ett aprilskämt! Vi tackar HeatoN som ställde upp! April april!

246 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 246 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..