×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

SVT sänder DreamHack EIZO Open

1
I helgen spelas DreamHack EIZO Opens Stockholm-stopp i Annexet, Globen. Med plats för 2 300 åskådare och 128 StarCraft II-spelare planerar man att göra ett av årets fläskigaste evenemang. Idag blev det offentligt att SVT exklusivt kommer att livesända DreamHack EIZO Open-turnén.
SVT och DreamHack har gått att koppla sedan tre år tillbaka då Sveriges Television har varit på plats på både sommar- och vinterupplagan av de stora DreamHack-evenemangen sedan 2009. Nu påbörjas dock ett mer fördjupat samarbete mellan dem.
Intresset för livesänd esport växer så det knakar och vi är mycket glada att tillsammans med SVT kunna erbjuda mer från DreamHacks tävlingar under året. DreamHack producerar hundratals timmar livesänd esport varje år och SVT kommer att sända utvalda delar av de bästa matcherna, säger Tomas "greykarn" Hermansson, Esportansvarig på DreamHack.
Om än samarbetet för det mesta håller sig till SVT Play skall även en, i dagsläget obestämd, livesändning att visas på marksänd TV i någon av SVT:s kanaler under 2012.

Vill ni läsa mer finns information att ta del av här.

29 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 29 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..