×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Rösta fram favoriterna 2011!

1
Vi har varit med om ett händelserikt år och utöver den tuffa kampen topplagen emellan har vi även sett spelare växa, skina och prestera utomordentligt bra. Fragbite vill göra dessa olika prestationer erkända genom att helt enkelt skrapa ihop omröstningar för sex olika kategorier.
Vilka som tar fram årets vinnare i de olika kategorierna är dock ni – användarna. Klicka på bilden nedan, spana in alla kategorier och lägg din röst!

(Klicka på bilden för att komma till artikeln)

Vinnarna i varje kategori kommer att publiceras med en efter en i början av det kommande året.

Än en gång vill vi påpeka att det finns sex olika kategorier. NI kan antingen komma till nästa kategori genom att klicka "Nästa sida" i artikeln eller klicka på kategorin i listan till höger.

Notera även att Top10 Highlights of the Year 2011 kommer att formas utifrån hur ni röstar i den kategorin. Den filmen kommer alltså att presentera resultatet av omröstningen kommer kommer alltså inte att komma förrän 2012.

41 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 41 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..