×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Island

Riot med efterlängtade nyheten — då spelas Valorant offline

1
Nu går Riot ut med information om att väntan förhoppningsvis snart är över och vi återigen kommer få se lite offline-action då deras Masters-turnering ska spelas i maj. Hoppeligen får vi då se de svenska stjärnorna på plats.
Att pandemin satt käppar i hjulen för esporten vore ingen överdrift. Efter snart ett år av i princip bara online-spel, börjar det här och var dyka upp information om planerade offline-evenemang. I veckan gick Riot ut med att de planerar att det andra skedet av deras esport-satsning i Valorant Champions Tour ska spelas offline. Platsen för det planerade stoppet är Reykjavík, Island. Turneringen spelas mellan den 24 och 30 maj i arenan Laugardalshöll, dock utan publik på grund pandemin. Island är ett av de länder som nationellt lyckats kontrollera den rådande pandemin mest effektivt. Tio lag från runtom världen ska delta i Masters-turneringen.

Det svenska hoppet ligger främst i lag som FunPlus Phoenix och helsvenska Guild Esports. FunPlus Phoenix är redan klara för årets första Masters-turneringen som spelas online och går av stapeln den 12 mars. För den turneringen kämpar Guild Esports ännu i kvalstadiet i förhoppningen att få göra FunPlus Phoenix sällskap i Masters Europe. På spel i Masters Europe står 150 000 dollar. Hur mycket prispotten kommer ligga på då samtliga regioner ska drabba samman i Reykjavík är inte ännu offentliggjort. Mer information om VCT Stage 2 Masters kan hittas här.

Fördelningen av lag mellan regionerna
fördelningen av lag mellan regionerna


Artikelbild: Guild Esports
Bildkälla: playvalorant.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..