×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

Nip bänkar två av sina Valorant-spelare — in kommer supersvensken Sayf

1
Efter en rad av tveksamma resultat från Nip:s Valorant-lag, väljer den svenska organisationen att nu röra om i grytan. På torsdagen tog Nip till Twitter och meddelade att de valt att bänka Enzo "Fearoth" Mestari och Damien "HyP" Souville, för att göra plats åt svenske stjärnan Saif "Sayf" Jibraeel.
Fler och fler aktörer väljer att ge sig in i Valorant-sammanhangen, samtidigt som många lag som varit med sedan tidigare nu ser över sina uppställningar, med några turneringar i bagaget. Svenska Ninjas in Pyjamas har i princip varit med sedan Valorant släpptes ut på marknaden och de har redan hunnit se flera spelare komma och gå. Under torsdagen meddelade organisationen att de inte är nöjda med den senaste tidens resultat och att de därför valt att göra förändringar i truppen. Ut åker Enzo "Fearoth" Mestari och Damien "HyP" Souville, in kommer svenske Saif "Sayf" Jibraeel. Det här hade Nip:s operativa chef, Johan Gundersen, att säga om saken.

"The competitive scene has progressed rapidly over the past months and we have to conclude that we’ve fallen further behind. Becoming a top tier contender on the global scene remains a priority for NiP and we’ve had to evaluate our position [...]."

Före detta CS:GO-spelaren Sayf som senast representerat Bonk kommer in som ett stjärntillskott för Nip. Svensken har varit den kanske starkast lysande spelaren i Bonk under de senaste månaderna, trots att pokalerna har uteblivit för svensken och hans före detta lag. Andra platser har det dock blivit gott om. Inte mindre än fem andra platser i de sex senaste turneringarna som Sayf och hans tidigare Bonk deltagit i. Nip i sin tur har stått för flertalet tveksamma insatser den senaste tiden, och droppen som fick bägaren att rinna över var då de förra helgen åkte ut ur BLAST Twitch Invitational, utan ta hem en enda karta. Vem som blir den femte och sista spelaren för Nip förblir oklart tills vidare, men Nip understryker att de jobbar hårt för att färdigställa laget. Sayf själv tog också till Twitter efter offentliggörandet, och så här hade han att säga om saken.

"It's a pleasure to be on the playing field again representing one of Sweden's largest organizations. I'm honored for this chance and I'll do my best to make everyone proud. Thank you for your continued support. The grind begins now."

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..