×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Allmänt

Uppgifter om Valorants nya agent har hittat ut på nätet

1
En ny agent verkar vara på väg till Valorant. Tidigare i veckan läckte Riot Games själva ut detaljer om den nya agenten Killjoy på sin officiella hemsida. Information som nu är borttagen.
Under måndagen hittade uppmärksamma spelare en del på Riot Games officiella hemsida för Valorant som fick under namnet "Enter Killjoy". Hemsidan hade den nya agentens alla färdigheter i en video och en kort beskrivning av henne. Det fanns dock inga som helst bilder på Killjoy och istället pryddes hemsidan av en svart banner med texten "Temporary banner".

Skärmdump via Riot Games
Skärmdump via Riot Games

Klippen på Killjoys färdigheter togs snabbt ner men texten om henne fanns kvar en längre stund. I nuläget är den dock nedplockad och när mer information kommer är oklart. Det mesta talar dock för att det kan vara väldigt snart. Valorants andra akt släpps nämligen den 4 augusti och mycket talar för att Killjoy kommer att finnas med då. Nedan kan du läsa om alla hennes färdigheter.

Alarmbot

Killjoy skickar ut en robot som jagar fiender inom robotens räckhåll. Om hennes robot kommer ikapp fienden exploderar den. Den gör dock inte bara skada utan den kommer även göra så att fiender som exponerats tar dubbel skada från alla källor under en kort period.

Turret

Killjoy sätter ner en turret som skjuter mot fiender inom en 180-gradig kon.

Nanoswarm

Killjoy kastar ut en granat. När den landar kan hon aktivera färdigheten igen för att skicka ut en svärm av nanobots som gör skada på fienden.

Lockdown

Killjoy sätter ihop en enhet som håller fiender innanför dess radie på plats i åtta sekunder. Fiender kan dock förstöra enheten för att ta sig därifrån.


Artikelbild: Riot Games
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..