×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Allmänt

Rankinglista över alla Radiant-spelare kan vara på gång till Valorant

1
Valorantspelare som tagit sig hela vägen till toppen har sedan spelsläppet klagat på att det inte finns något att sträva efter när de nått upp till högsta ranken, Radiant. Nu bekräftar Riot Games att de jobbar på en lösning, men den som hoppas på att det snart ska finnas en rankinglista lär bli besviken.
Bara veckor efter att Valorant släpptes började spelare efterlysa möjligheten att se sin placering i den högsta ranken, Radiant. G2 Esports spelare, Óscar "mixwell" Cañellas, efterlyste just detta i en post på Twitter. Där fick spanjoren också svar av Riot Games. Riotanställde Joe Ziegler bekräftade att ett rankingsystem, liknande det League of Legends har, är på gång.

—Vi jobbar med planer för något liknande men jag har ingen tidsram för när det är klart. Det är definitivt intressant att ge spelare möjligheten att se vem som är bäst av de bästa, skriver Ziegler i ett svar på Twitter.

I nuläget får spelare som når högsta ranken, Radiant, alltså nöja sig med att ha uppnått spelets högsta rankingnivå. Flera spelare har kritiserat detta då det inte lockar att fortsätta kämpa för att nå högre när det inte finns någon rankinglista. Till skillnad från Valorant finns redan en sådan lista på plats i League of Legends, där spelare kan se vilka de bästa spelarna i varje region är.


Artikelbild: Riot Games
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..