×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Meta

NiP tar sin första skalp i Valorant — vinner Rivalry Bowl EU

2
Ninjas in Pyjamas har likt många andra organisationer inom esporten valt att satsa på Valorant. I helgen spelades Elite Esports Rivalry Bowl där många lag med hög potential deltog. Efter en rutt via lower bracket kunde NiP till slut knipa vinsten.
Ninjas in Pyjamas gick som tåget i turneringen fram till det att de förlorade mot Demise i semifinalen. I finalen av lower bracket var det återigen dags för match mot Demise, men denna gången drog NiP det längsta strået och vann. Det var efter det dags för turneringens slutgiltiga final. Ett svenskderby som skulle spelas med bo3-format. Motståndet var Skyfoxes som inte förlorat en karta under turneringen.

Finalens första karta var Bind, och det märktes att det var två taggade lag på banan. De båda lagen turades om att ta rundor, men NiP kunde till slut dra det längsta strået och vinna med 13-2. Matchens andra karta Haven, slutade i total överkörning. Skyfoxes stängde igen totalt och vann med 13-3. Det skulle till slut avgöras på Split, och det blev en jämn tillställning. En storspelande Yacine "yzn" Laghmari kunde dock se till att NiP vann kartan med 13-11 och matchen med 2-1.

SverigeNinjas in Pyjamas
bonkar, Tenner, Zyppan, rhyme, yzn
SverigeSkyfoxes
LATEKS, N1KOLA, Leodeddz, ShadoW, Meddo
2020-06-02 13:11
Under förra veckan gick Ninjas in Pyjamas med en nyhet som gjorde de flesta förvånade. De har valt att bänka Jonas "Lekr0" Olofsson och istället plocka in Hampus "hampus" Poser. Men vem är egentligen Ninjornas nya IGL? Här är allt du behöver veta om hampus.
2020-05-30 19:25
I vårt andra avsnitt av En Sub Med så pratar vi med en av Sveriges nya stjärnspelare, Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora från Ninjas in Pyjamas. I intervjun går vi igenom Plopskis karriär från mixlag till just Ninjas in Pyjamas. Vi pratar även om hur han var ett fan som gick till att spela i sitt favoritlag, lagets form just nu och mycket mycket mer.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..