×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Loord kritiserar sitt förra lag och CS:GO

1
Den före detta ESC Gaming-spelaren Mariusz "Loord" Cybulski har uttalat sig om sitt forna lag och CS:GO, där han påpekar att hans tidigare lagkamrater behandlade honom illa och att den nyare CS-titeln inte har någon framtid.
I juli lade Cybulski bössan på hyllan efter sju år i toppscenen. Nu har polacken uttalat sig om situationen, där han först och främst påstår att han blivit dåligt behandlad av sina tidigare lagkamrater.

– Om folk du spelat tillsammans med i sju år, folk du spenderat mer tid med än med din familj, behandlade dig som de behandlade mig hade du gjort samma sak. Den enda personen som har tackat mig för allt jag gjort är Neo, som jag personligen inte har någonting emot då han har jobbat hårt för att komma dit han är idag. Han hade helt enkelt talangen och det är därför han är där han är idag, berättar Loord på sin Facebook-sida, enligt HLTV.org, och fortsätter:

– Han förtjänade sin plats i scenen och i laget, till skillnad från vissa spelare som förstörde för laget från början och som försöker måla sig själva som superstjärnor genom att kliva fram i varje möjliga intervjutillfälle.
Vidare fortsätter Cybulski att kritisera sitt lag, till synes med stark riktning mot Wiktor "TaZ" Wojtas, lagets kapten sedan många år tillbaka, genom att gå så långt tillbaka som början av 2010 då man ersatte LUq med AWP-spelaren pasha.

– Fanns det någon anledning att ersätta LUq med pasha? Vi hade vunnit fem av de största turneringarna under tre års tid med LUq, medan vi bara vann två under samma tidsmängd med pasha. Vem tror ni är ansvarig för alla förändringar i laget?

– Jag bytte inte spelstil för att jag ledsnade på den, jag ändrade den för att några spelare i laget snackade statistik bakom ryggen på oss! Jag ville aldrig vara en stjärna, jag var fokuserad på att vinna. Som ni märker nu... var det ett stort misstag.
Avslutningsvis, i vad man citerat på HLTV.org, ger Cybulski CS:GO en dänga genom att säga att man inte finner någon njutning i spelet och att det inte har någon framtid.

– Vi njöt av att spela 1.6, men CS:GO är en hel annan historia. Vi spelade det bara för att alla andra bytte och för att det fanns turneringar, prispengar och möjligheten att tävla. Det fanns ingen njutning. Varför tror ni att några spelare i laget började fokusera på att skapa deras egna, personliga projekt istället för att fokusera på att vinna turneringar?

– CS:GO är inte framtiden. Ta bara en titt på vår scen. Hur många professionella lag har vi? Två, tre?

– Valve ägnar all sitt fokus på Dota 2 för att tävla mot LoL. 400 000 spelar Dota 2 medan CS:GO har typ 30 000 spelare. För att citera Carmac på IEM Katowice, "om du vill spela CS:GO, se det som njutning och inte som något seriöst".

43 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 43 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..