×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Polackerna i ESC letar nytt hem

1
''The Golden Five'', till vardags i ESC Gaming, har offentliggjort att de letar ett nytt hem samtidigt som de fortfarande är en del av den tyska organisationen.
The Golden Five har bara gjort ett spelarbyte på över sju år, och det skedde 2009 när pasha anslöt i LUqs ställe. Man har dock upplevt fler organisationsbyten än spelarbyten, då laget under sin tid i den professionella scenen burit fler namn än många kan memorera. Nu vill de byta hem ytterligare en gång.

TaZ och hans kamraters framtid i ESC Gaming är osäker

Uteblivna löner – letar ny organisation
Anledningen till att man söker en ny organisation är för att man inte fått någon lön från ESC Gaming sedan deras kontrakt med QPAD löpte ut i januari. Även spelarnas kontrakt med den tyska organisationen tycks ha upphört, vilket är två logiska förklaringar till de uteblivna lönerna, och kan även vara en anledning till lagets bristande resultat.

"Har liksom vant oss vid tuffa tider"
Man planerar dock att stanna i ESC Gaming i väntan på att ett erbjudande från någon annan organisation kommer till bordet. Anledningen tycks vara att man fortfarande har en respekt för hur organisationen tagit vara på laget sedan man plockades in i slutet av 2011.

– Den här organisationen har alltid behandlat oss väl. Vi kan inte gnälla om vår nuvarande form då vi har varit i liknande situationer många gånger förr, och vi har liksom vant oss vid tuffa tider. Jag hoppas att det blir bättre snart..., berättade Wiktor "TaZ" Wojtas för HLTV.org.
ESC Gaming
Wiktor "TaZ" Wojtas
Filip "Neo" Kubski
Jakub "kuben" Gurczyński
Mariusz "Loord" Cybulski
Jarosław "pasha" Jarząbkowski
"Den Gyllene Femman" är aktuell i både SLTV StarSeries VI och Fnatic FragOut CS:GO League. Man håller även på att kvala till RaidCall EMS One Summer Season 2013, och spelar ikväll semifinal i den andra kvalcupen.

20 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 20 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..