×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

MCI: VeryGames åker hem med bronspengen

1
I allt guldglans från NiP Gamings finalvinst kan det vara lätt att glömma bort turneringens bronsmatch, det har däremot inte vi gjort. Matchen, som spelades mellan VeryGames och ESC Gaming, slutade med ett franskt brons.
Efter att inferno, som var den första kartan i matchen, var färdigspelad såg det ut som att detta skulle bli en lätt uppgift för franska VeryGames. Polackerna stod dock på sig och lyckades vinna den andra kartan med 16-9, därigenom tvingade man fram en tredje och avgörande karta.

I pausen inför den tredje kartan hördes Wiktor "TaZ" Wojtas, ESC Gaming, säga till NiP:s Adam "friberg" Friberg att det inte handlar om pengarna. Tur är väl det, för den tredje kartan vann nämligen VeryGames övertygande vilket innebär att de lägger beslag på de 8500 SEK som medföljer bronspengen.
Bronsmatch – Mad Catz Invitational
ESC Gaming vs. VeryGames – 1-2
de_inferno: 6-16 (4-11, 2-5), de_dust2: 16-10 (7-8, 9-2), de_mirage: 7-16 (3-12, 4-4)
ESC: TaZ, Neo, kuben, Loord, pasha
VeryGames: Ex6TenZ, NBK, SmithZz, kennyS, ScreaM

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..