×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

MCI: Anexis möter NiP i finalen

1
Den andra semifinalen har spelats färdigt här på konferensvåningen vid Imperial Riding School Renaissance Vienna Hotel. Anexis visade sig vara det starkare laget och nu väntar de svenska ninjorna i finalen för dem.
Anexis vann den första kartan i den andra semifinalen med fyra rundor till godo, sedan var det dags för fransmännen att få övertaget. VeryGames vann nämnligen den andra kartan men sedan tog det stopp. Det här visade sig vara danskarnas turnering, de vann den avgörande kartan och blev därmed klara för final. Den matchavgörande rundan vann man dessutom efter att endast ha haft två stycken vapen under rundan.

Semifinal 2
Anexis vs. VeryGames – 2-1
de_inferno: 16-12 (7-8, 9-4), de_nuke: 9-16 (5-10, 4-6), de_dust2: 16-13 (9-6, 7-7)
Anexis: Pimp, Nille, MSL, Nico, gla1ve
VeryGames: Ex6TenZ, NBK, SmithZz, kennyS, ScreaM
Förutom ära och berömmelse står det även en hel del pengar på i finalen. Det lag som kniper förstaplatsen åker hem med drygt 50 000 SEK (€6 000) medan tvåorna får nöja sig med hälften.
Final – Mad Catz Invitational
NiP Gaming vs. Anexis
NiP: f0rest, Fifflaren, friberg, GeT_RiGhT, Xizt
Anexis: Pimp, Nille, MSL, Nico, gla1ve
Stream: FACEIT TV
GOTV: HLTV.org
I bronsmatchen gör alltså nedanstående lag upp om knappt 8 500 SEK (€1 000), en liten tröst för det lag som missat en finalplats men ändock ett tillskott i kassan.
Bronsmatch – Mad Catz Invitational
ESC Gaming vs. VeryGames
ESC: TaZ, Neo, kuben, Loord, pasha
VeryGames: Ex6TenZ, NBK, SmithZz, kennyS, ScreaM
GOTV: HLTV.org

16 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 16 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..