×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

MCI: Tre raka förluster för Lemondogs

1
Det svenska laget Lemondogs är utslagna från Mad Catz Invitational efter tre raka förluster.
Från det första gruppspelet i Mad Catz Invitational tar tre av de fyra bäst placerade lagen sig vidare. Svenska Lemondogs lyckades dock inte knipa någon av de tre avancemangsplatserna då man förlorade alla sin tre matcher.

I första matchen mötte man de högljudda serberna och man inledde med att vinna pistolrundan. Därefter var det inte mycket som gick rätt för svenskarna och man förlorade matchen med 8-16.

Lemondogs vann inte en enda match på Mad Catz Invitational.

Jämn match mot gruppettan
LDLC stod för motståndet i andra matchen och fransoserna skulle komma att bli obesegrad gruppetta. Däremot gav Lemondogs fransmännen en rejäl match och svenskarna förlorade med minsta möjliga marginal, 14-16.

I den sista matchen hade Lemondogs, trots att man var säker på avancemang vid vinst, inte mycket att komma med. 3DMAX vann med 16-2 och slovakerna i 3DMAX tog därmed den sista avancemangsplatsen.
Lemondogs matcher

Lemondogs vs. e-Sports.rs – 8-16
Lemondogs vs. LDLC.com – 14-16
Lemondogs vs. 3DMAX – 2-16
LDLC blev som sagt gruppetta och går vidare till kvartsfinalerna medan både tvåan e-Sports.rs och trean 3DMAX går vidare till ett andra gruppspel som spelas senare ikväll. Grupp D är än mer försenad och har tre matcher kvar i skrivande stund.

26 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 26 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..