×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

MCI: VeryGames tvingas spela gruppspel 2

1
NiP levde upp till förväntningarna och vann grupp A. Sämre gick det för deras antagonister i VeryGames som inte lyckades knipa en direktplats till slutspelet, det gjorde istället danska Anexis.
Grupp B här i Wien är färdigspelad och det var sannerligen inget lyckat sådant för franska VeryGames som endast lyckades vinna en match. Istället var det danska Anexis som stod för en gedigen insats och alltså knep direktplatsen till morgondagens slutspel.

I den sista omgången ställdes VeryGames och Anexis mot varandra och danskarna fullkomligt körde över de "ständiga tvåorna". Slutresultatet skrevs till hela 16-4 i Anexis favör. I den andra matchen, var de två tyska lagen ställdes mot varandra, var det logiX som drog det längsta strået och därmed slog ut sina landsmän ur turneringen.
Resultat omgång 3 - Grupp B

Anexis vs. VeryGames – 16-4
Alternate vs. logiX – 10-16
Resultaten ovan innebär alltså, som tidigare nämnt, att Anexis går vidare till slutspel. Samtidigt får VeryGames och logiX ge sig in ett nytt gruppspel under morgondagen för att där försöka knipa en plats till slutspelet. Sluttabellen för gruppen finner ni här.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..