×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

SM: Epsilon vinner första kvalet över spozy

1
Under gårdagskvällen spelades det första onlinekvalet till den fjärde delfinalen i SM. Det blev Epsilon som besegrade laget spozy i finalen.
Efter att ha spelat hela kvällen var det de fyra favoriterna som kom till semifinal. I sin semifinal besegrade Epsilon (f.d. WRTT) hatersG0nnahate, medan spozys lag, som gick under det fantasifulla namnet spozy på Binarybeast, lyckades slå Absolute Legends för att ta sig till final.

I finalen fick Epsilon möta sin forna lagkamrat cozman i en bäst av tre-batalj. Någon svettig match blev det dock aldrig. Den inledande kartan, Mirage, slutade 16-6 till Epsilon som även plockade Train med komfortabla 16-2.
Epsilon vs. ''spozy'' – 2-0
Epsilon: KAB0M, jw, xelos, Lox, flusha
''spozy'': cozman, BJOERN, pawnile, zunzet, spozy

Mirage: 16-6
Train: 16-2
Detta innebär att vi har 50% av CS:GO-lagen redo för den fjärde delfinalen av SM i esport. Det andra kvalet spelas nu på måndag, och LAN-slutspelet om finalplatsen spelas på Stockholm E-SportArena den 23 februari.

14 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 14 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..