×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

CM Storm i semifinalstadie – mycket svenskt

1
Under gårdagen spelade närmare 2000 lag CM Storm Opening Cup som arrangeras av ESL. Nu har alla dessa lag blivit fyra, och ikväll avgörs det vilka som segrar.
Kvällen kommer att inledas med att svenska ROCKSTAR, med bland andra GeT_RiGhT, f0rest och Xizt, tar sig an G0wnage där majoriteten av spelarna är britter. Britterna har dock en svensk i laget. Den före detta Stockholm Angels-representanten, Alexander "rdl" Redl, kommer att ställas mot några av världens bästa CS 1.6-spelare i en CS:GO-batalj om en finalplats.

Efter mötet kommer holländska CodeRed Gaming att möta ryska mysterious.css i ett möte som skall avgöra vilka som för möta vinnarna mellan ROCKSTAR och G0wnage. Kvällens matcher ser ut som följer.
19:00
ROCKSTAR vs. G0wnage
ROCKSTAR: GeT_RiGhT, f0rest, Xizt, friberg & ptk/cem
G0wnage: rdl, AlesKi, ska, Shade & steel
Karta: Dust2_se *
Stream: ESL.TV

20:00
CodeRed Gaming vs. mysterious.css
CRG: BmD, Flyyy, MidNa, keviNNN & razzeh
myst: Lk-, a1exander, bLEEENK, dART & pLaG
Karta: Dust2_se *
Stream: ESL.TV
Laguppställningarna ovan är absolut inte skrivna i sten, men det var dessa laguppställningar lagen spelade med under gårdagen. Tiderna är inte heller spikade, men det ser enligt lagen ut att bli dessa tider.

För att se hur hela bracket utspelats beger ni er till ESL.eu.

* Kartor som slutar med _se är kartor gjorda speciellt för tävlingsinriktat spelande. Dessa kartor är formade som originalen, men saknar små detaljer som ofta ses som störningsmoment, till exempel skräp på marken och distansdimma.

44 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 44 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..