×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Intel och IO med $10 000-turnering i maj

1
Alldeles nyss gick Inferno Online ut med att man kommer att arrangera en fet turnering på Stockholm E-SportArena senare i år. Processorjätten Intel står som sponsor, i turneringen har $10 000 i prispotten där vinnaren tar hem allt.
Klara för att deltaga i turneringen, som officiellt går under namnet 3rd Generation Intel Core Challenge by Inferno Online, är polska ESC Gaming, finska WinFakt och de svenskbaserade lagen SK Gaming och fnatic som alla har fått direktinbjudan.
Inbjudna lag (har tackat ja)
SK Gaming
fnatic
ESC Gaming
WinFakt
Ni som hade hoppats på att få en inbjudan har näst intill slut på tur. Några fler lag kommer inte att glida in på röda mattan, men fyra möjligheter att kvala in till turneringen kommer.
Kval #1 – Online
Tid: Onsdag den 2 maj, 18:00
Antal lag: 64
Anmäl ditt lag: Binarybeast

Kval #2 – Online
Tid: Söndag den 6 maj, 18:00
Antal lag: 64
Anmäl ditt lag: Binarybeast

Kval #3 – LAN
Torsdag den 10 maj, 18:00
Antal lag: 8
Anmäl ditt lag: Binarybeast
Kval #4 – LAN
Fredag den 11 maj, 18:00
Antal lag: 8
Anmäl ditt lag: Binarybeast

Finalerna spelas den 12 maj med start 10:00
Fragbite livesänder LAN-kvalen och finaldagen
Kval #3 och #4 samt finaldagen kommer att livesändas exklusivt av Fragbite på plats. Vilka som kommer att synas framför kameran är än så länge i hush-hush-stadie, men vänta er en högkvalitativ stream den 10-12 maj.

43 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 43 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..