×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Extreme Masters

Finalkval till IEM Kiev på söndag

1
Första evenemanget år 2012 är Intel Extreme Masters globala tävling i Kiev, Ukraina på den numera traditionella CyberSport Arena.
ESL har valt ett annorlunda upplägg med en trestegskvalificering där de bästa lagen från steg ett går till steg två varpå samma procedur upprepas från steg två till tre. Nu har vi nått det allra sista kvalet som avgörs till helgen, närmare bestämt på söndagen. Nedan följer hela deltagarlistan.
SK
fnatic
Lions

mousesports
TBH
h4u
Alternate
zeDanes
Anexis
ekO
Underdog$
TeG
x6tence
WinFakt
MF
ENTiTY
defs
OG
LDLC
eSahara
Free Agents
GRAND
Team Prior
ps
ESC Gaming
FF
ALSEN
eSuba
Na`Vi
HSBG
Med på deltagarlistan står även det före detta ESC-laget som hyste bland annat moddii och BARBARR, dock är det oklart vilket lag som kommer att ta den platsen. Dessutom är det fortfarande en plats som ännu inte är fylld.

Notera att hela tio lag är kvar från det första steget medan en handfull lag från steg två finns med.

Från finalkvalet går alltså fem lag vidare till Kiev, som totalt kommer att ha åtta lag på plats varav Amerika samt Asien skickar varsin representant. Ukrainska DTS är redan kvalificerade då laget är nationella mästare.

Den 19-22 januari avgörs IEM-stoppet i Kiev med totalt $40 000 i potten till Counter-Strike 1.6.

32 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 32 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..