×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarCraft 2

IPL3 startar imorgon med ThorZaIN och $100 000

1
Under natten mot fredag spelas den första dagen av StarCraft II-turneringen IPL3 som avgörs i Altantic City, USA. LAN-turneringen har ett öppet startfält med plats för 256 deltagare som tävlar mot åtta inkvalade och åtta inbjudna spelare om hela $100 000.
Svenske ThorZaIN är en utav de inbjudna spelarna och därmed har han chans på förstapriset på $30 000.

Spelupplägget
IPL3 använder sig utav ett upplägg som påminner en del om det system som MLG använder. De åtta inbjudna och de åtta inkvalade spelarna bildar ett gruppspel med fyra grupper med fyra spelare i varje grupp. Alla spelarna från gruppspelet går till slutspel men med olika seed beroende på vilken plats de hamnade på i gruppen.

Parallellt med gruppspelet körs ett öppet spelträd där vem som helst får delta. De 16 bästa från det öppna spelträdet går tillsammans med gruppspelsdeltagarna vidare till det slutgiltiga slutspelet som är ett enkelt slutspelsträd utan så kallat Loser Bracket.

Grupperna
Grupp A
EGHuK
M.Stephano
SlayerS_BoxeR
TSL_aLive

Grupp B
LiquidRet
imba.FXO.Strelоk
оGsMC
SlayerS_Ryung

Grupp C
mоuzThorZaIN
dignitasSeleCT
LiquidHerO
SlayerS_Sleep

Grupp D
EGIdrA
Tt.White-Ra
SlayerS_MMA
oGsTheStC
Prispengarna
Alla de 32 spelarna som går till det slutgiltiga slutspelet är garanterade minst $1 000 i prispengar vilket gör att förstapriset endast är mindre än en tredjedel av den totala prispotten.
Prisplaceringar
1. $30 000
2. $12 000
3. $8 000
4. $6 000
5-8. $3 000
9-16. $2 000
17-32. $1 000
Streamschema
Streams kommer att sända turneringen från klockan 17:00 till tidig morgon svensk tid under torsdag till söndag. På torsdag och fredag är det tänkt att två stycken streams ska vara aktiva medan det under helgen endast finns en stream som visar StarCraft II.

Dock är det tänkt att helgens enda stream ska visa alla 31 matcher från slutspelet. Officiella streams för turneringen hittas här.

På vilken plats i gruppen tror du ThorZaIN hamnar?

110 personer har röstat

44 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 44 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..