×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarCraft 2

DH Valencia på lördag – all inför-info här!

1
Under lördagseftermiddagen drar matcherna från StarCraft II-turneringen DreamHack Valencia Invitational igång. Två av de åtta deltagarna är svenskar och i den första kvartsfinalen möter svenske mouzThorZaIN DreamHack Summer-vinnaren EGHuK från Kanada.
Spelschema
15:00 – EGHuK vs. mouzThоrZaIN
16:00 – LiquidHerO vs. EGIdrA
17:00 – fnaticRain vs. dignitasNaNiwa
18:00 – coL.MVP.DongRaeGu vs. LucifroN
19:00 – Semifinal #1
20:00 – Semifinal #2
21:00 – Final

SlutspelsträdAlla matcher spelas bäst av tre kartor förutom finalen som spelas bäst av fem kartor. Turneringen spelas i Winner Takes All-stil där prispengar endast delas ut till segraren. Dock får de båda finalisterna varsin inbjudan till den stora StarCraft II-turneringen på DreamHack Winter som har hela 400 000 kr i prispotten.
Priser
1. 100 000 kr + inbjudan till DreamHack Winter
2. Inbjudan till DreamHack Winter
Det kommer att finnas tre streams att välja mellan för att se evenemanget. På DreamHacks egna stream kommenterar Apollo och TotalBiscuit som båda var på DreamHack Summer. Aftonbladets stream börjar klockan 14:00 men det verkar som om Aftonbladet Plus-medlemskap krävs för att se streamen.

Skriver man upp sig för en Plus-prenumeration betalar man bara 1 kr för den första månaden men var uppmärksam på att prenumerationen kan fortsätta om man inte säger upp den och att kostnaden kan vara högre för övriga månader.

I en tråd på TeamLiquid presenteras att Aftonbladets stream kommer att sända med samma kommentatorer som visas på den engelska streamen. Aftonbladet förespråkar sin stream med att man bland annat kommer att visa så kallade exklusiva intervjuer före och mellan matcherna.

DreamHack har meddelat att den engelska streamen kommer att erbjudas i så pass hög kvalitet som 720p.
Streams
DreamHack – Twitch.tv (helengelsk)
Aftonbladet
Canal Plus (spansk)
På ett antal ställen runt om i Sverige anordnas så kallad BarCraft, vilket innebär att man kan följa turneringen från en sportbar. Här följer en lista på planerade events.
BarCraft
Stockholm #1 (startar inte förrän kl. 18!)
Stockholm #2
Stockholm #3
Stockholm #4 (startar inte förrän kl. 18!)
Stockholm #5
Uppsala
Missa inte att satsa på vår matchrad med de fyra kvartsfinalerna.

Vem tror du vinner DH Valencia Invitational?

176 personer har röstat

20 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 20 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..