×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Hårdvara

SpawN lanserar musmatta med Zowie Gear

1
För drygt två veckor sedan blev det klart att SpawN signade för gamingtillverkaren Zowie Gear för produktutveckling och PR-jobb. Redan nu lanserar man den första SpawN-produkten i form av en musmatta.

Musmattan är av tyg men ska kännas som plast "för att ge användaren bästa fart och precision". Deras tes är nämligen att spelare med låg sensitivity väljer tygmattor för att kunna få stora mattor, men att de i och med detta tvingas skära ned på farten och hållbarheten.

SpawN om musmattan:
– Som alla vet använder jag inte tygmattor för att de flesta tygmattorna inte är snabba nog eller får en yta som snabbt avtar, men jag och ZOWIE GEAR ändrade på detta med TF-serien bland musmattor. Det löser alla problem som befintliga musmattor har och känns precis som en plastyta. Jag är stolt att presentera denna fantastiska musmatta för er.

Musmattan kommer att lanseras i två olika modeller, en större (440 x 380 x 4 mm) och en mindre (340 x 290 x 4 mm). Datum för lansering är i mitten av september.

Fler bilder m.m. i pressmeddelandet.

125 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 125 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..