×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

wooSai rekryterar hyvlarn

1
Den svenska semielitklanen wooSai, tidigare Gamecenter, har rekryterat hyvlarn som ersättare för rirre. Laget sågs senast på IOL-slutspelet i maj där man slutade tvåa efter Begrip. Kort därefter fick man sponsring av wooSai, men sedan dess har inte mycket hörts från laget.

hyvlarn lämnar i och med detta brittiska klanen Coolermaster som han gick med i innan sommaren. Rekryteringen av hyvlarn faller annars naturligt då han hoppade in i laget under nämnda IOL-slutspel (se bild), också då som ersättare för rirre.
wooSai
fury
molander
baengan
peppo
hyvlarn
Angående spelarbytet säger peppo såhär:
Det var helt och hållet rirres eget beslut att lämna, han kände helt enkelt ingen motivation för klanlir längre. Jon var det självklara "valet" för oss då det kändes jäkligt kul att lira med honom på IOL även om han inte hann få nån genomgång alls innan, så det var riktigt najs att han tackade ja! :D

86 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 86 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..