×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

King of the Hill

KotH-Julspecial: Redaktionen utmanar networm *

1
Så här till jul kände vi på redaktionen att vi måste bjuda lite på oss själva, och därför bestämde vi oss för att utmana networm i King of the Hill nu när kullen har jullov. Medan en vinst för networm innebär 200 euro i kassan för spelarna betyder en redaktionsvinst 400 euro i potten till nästa omgång i KotH.
Då SK inte ens kunde klara ett lag med sex spelare blir det dock problem när fem av nio tillgängliga spelare (flpee, samot, Fajri och TTl alla borta) ska väljas till laget och därför låter vi helt enkelt er rösta på vilka som ska vara med och få spela mot networm.

Tänk efter och välj noga, en Fragbite-ban är inget man vill få som julklapp på onsdag. De fem personer med flest röster får spela matchen, som förhoppningsvis äger rum efter juldagen, men före nyårsafton.

* Uppdatering: Notera att KotH inte skulle ha ägt rum under julen då Fajri som sagt är borta, denna omgång ersätter alltså ingen vanlig omgång.

Vilka ska spela för RedaktioneN i Julspecialen?

4829 personer har röstat

204 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 204 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..