×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESWC

SK spelar ESWC-förkval på IO – fyra platser kvar

1
Den 19 maj, det vill säga lördag nästa vecka, spelas det första svenska förkvalet till ESWC på Inferno-Online i Stockholm. Så här långt har fyra lag skrivit upp sig – däribland Inferno-Onlines hemmalag SK.
Värt att notera är också att striker finns med i SK:s laguppställning för turneringen. striker har spelat alla officiella matcher i både EuroCup och NGL One sedan Snajdan tog ett steg tillbaka. Med andra ord börjar han så sakteliga arbeta sig fram till en permanent SK-tag framför nicket.

Lagen som är anmälda så här långt är följande:
SK
fisker, SpawN, RobbaN, allen och striker

da4ce
Jumpy, xeron, hedemark, igis och freddan

callius
digerr, mkn, treck, hlx och grandyz

EvilZone
hibb, kylie, kvicken, Nippo och Like
Det finns plats för totalt åtta lag i turneringen, så fyra platser återstår för andra lag som är intresserade av att delta. De två bästa lagen i kvalet vinner plats i slutkvalet på Dreamhack.

Vill man delta den 19 maj på Inferno-Online gäller sista anmälningstid 14:00 nu på måndag, den 14 maj, samt 600 kr i avgift per lag. Instruktioner för intresserade deltagare finns på eswc.se.

106 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 106 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..