×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

face lämnar Begrip – förmodligen till NiP

1
Nyligen gjordes det klart att face officiellt lämnar Begrip. Från managern individs fortlöpande utsago har vi fått berättat att både face och Tentpole fått erbjudanden av NiP. Då face i några månader till är kontrakterad i Begrip ville Begrip ha 45 000 kronor för att släppa honom, något som NiP enligt individ inte ska ha gått med på. Följden blir att face lämnar Begrip och, om han går med i NiP, då bryter kontraktet.
individ berättar att Begrip kommer att undersöka fallet innan de vidtar rättsliga åtgärder. Att det överhuvudtaget blir några konsekvenser är dock långt ifrån säkert.
– Tänker inte dra på oss rättegångskostnader om det inte ser ljust ut. Kommer det inte hålla så får vi se det positiva och göra nödvändiga förändringar i framtida kontrakt.

Hur ser NiP på faktumet att en av deras tilltänkta spelare är under kontrakt?
– Jag pratade med deras VD i morse och jag har inte fått några indikationer att det kommer stoppa det för att de anser att det är en sak mellan oss och face.

Tentpole har ännu inte officiellt lämnat Begrip men individ berättar att det bara är en tidsfråga innan vi ser Tentpole med NiP-taggen framför sig.

individ drar en skillnad mellan de två spelarnas lämnanden, som lär grundas i att face hade kontrakt medan Tentpole är kontraktslös, och berättar att laget och han själv är besvikna på faces agerande.
– Jag kan spekulera hur han tänker och i viss mån kan jag förstå honom. Men han gjorde ett beslut tillsammans med organisationen och resten av laget att köra ett race under 6 månader när han skrev på. Vi var från början glada för hans skull men samtidigt så måste vi se över våra intressen och kan inte bara släppa en topspelare som det funkar bra med utan någon som helst ersättning.

Begrip består tills vidare av JAEGARN, azl och threat. Laget håller för närvarande på att testa nya spelare. NiP har ännu inte gått ut med något officiellt, men att döma av det som sagts talar mycket för att Tentpoles och faces nästa destination blir just ninjalaget.

Läget ser för närvarande ut så här:
Begrip
JAEGARN
azl
threat

NiP
HeatoN
walle
miniw
Bullen
KF3
face har valt att inte kommentera situationen till dess att allt är klart.

246 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 246 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..