×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

vilden och fisker bryter med SK

1
I förrgår gick GoodFella ut med att han lämnade SK i samband med hans pensionering från spelet. Redan då var det oklart om de fyra återstående spelarna skulle fortsätta ihop eller om hela laget skulle splittras. Nu står det klart att även vilden och fisker lämnar laget.
På SK:s webbplats framgår det att det var organisationen som stod bakom beslutet att inte förnya vildens och fiskers kontrakt. Hur de två svenskarna ser på situationen är oklart. SK beskrev det hela på följande vis:
It has been a very tough decision, but we feel the need for this after the not so promising results of 2006. All of you will be greatly missed.
I samma veva kan vi räkna ut att de två återstående spelarna – Snajdan och allen – kommer att vara del av 2007 års SK-lag.
    Snajdan
    allen
I övrigt är det knapphändig information om avhoppen från SK. Huruvida de tre spelarna som lämnar kommer att fortsätta att spela eller inte får vi inte veta, bortsett från GoodFella som ju tidigare berättat för Fragbite att han kommer att sluta med CS.

SK har inte gått ut med någon information om när det nya laget ska offentliggöras. Fragbite kommer att försöka få kontakt med någon av de berörda under kvällen får kommentarer. Den lilla information, som mest består av lovord om de uppsagda spelarna, hittas här.

394 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 394 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..