×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

SLKS #9 blir värd för danskt förkval till ESWC

1
Mellan den 13 och 16 april arrangeras den nionde upplagan av det danska LAN:et SLKS. Man har plats för runt 700 besökare och kommer det här året även att stå som värd för ett danskt förkval till ESWC. Finalkvalet arrangeras på cafét Nethouse, där de två bästa lagen från SLKS samt förmodligen ett par inbjudna lag kommer att tävla.
De flesta av de mer välkända danska lagen verkar vara anmälda, med några få undantag. Några av de anmälda finner ni nedan.
SoA
chemistry
erogenic
evermore
fatcap
Gamelaunch
GateKeepers
Team Newstyle
Priserna är fördelade på följande vis:
  1. 43 000 kr + En finalplats till Nethouse
  2. 18 000 kr + En finalplats till Nethouse
  3. 12 000 kr
Så här lyder ett uttalande från SLKS:
LAP er stolte over at kunne meddele at SLKS#9 CS 1.6 turnering, samtidig vil være kvalifikation til den danske ESWC CS 1.6 finale.

De to bedst placerede hold ved SLKS#9, der også er tilmeldt ESWC, vil kvalificere sig til den danske ESWC finale i København. I alt 4. hold vil spille om at komme med til ESWC finalen, der afholdes i Paris fra d. 28. juni - 2. juli 2006.
Hvor de to andre finalister bliver fundet, er indtil videre hemmeligt.
Mer information hittar ni här och vill ni se hela listan över vilka lag som är anmälda kan ni göra det här.

36 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 36 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..