×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

The International

TnC slår ut Vici Gaming Reborn

1
The Internationals slutspel rasar vidare och i den första elimineringsmatchen lyckades TnC Gaming besegra Vici Gaming Reborn. De förstnämnda går således vidare i turneringens lower bracket och får härnäst möta OG.
Efter de två inledande kvartsfinalerna i The Internationals upper bracket, där MVP Phoenix besegrade OG och Wings besegrade Digital Chaos, hade det blivit dags för tävlingens första elimineringsmatch.

Detta dramatiska möte stod mellan filippinska TnC Gaming och Vici Gaming Reborn. De sistnämnda skulle i vanliga fall utan tvekan ha varit favoriter inför denna elimineringsmatch men då deras offlaner, Zhou "Yang" Haiyang, ansökte om visum flertalet gånger utan framgång var det kinesiska laget tvungna att spela med deras coach, Tong "Mikasa" Junjie, som stand-in. TnC presterade långt över förväntan i gruppspelet och VG Reborn placerade sig sist i grupp B. Det var därför tämligen osäkert vilket lag som skulle dra det längsta strået i denna elimineringsmatch.

Det var i slutändan filippinska TnC som kopplade greppet om matchen och Marc Polo "Raven" Luis Faustos Terrorblade växte sig så stor att han blev nästintill ostoppbar. Kinesiska VG Reborn förväntades ta sig längre än såhär i tävlingen men på grund av tragiska visumproblem var de tvungna att spela med en stand-in. Hade de tagit sig längre med deras ordinarie femma? Det ligger nära tillhands att göra det antagandet men i slutändan är det omöjligt att säga. TnC vann dock mötet och går således vidare till nästa lower bracket-omgång.

Filippinerna TnC vs. Kina VG Reborn
TnC: Raven, Kuku, Sam_H, eyyou, DeMoN
VG.R: Zyf, Nono, Mikasa, Fy, DDC


Härnäst väntar nästa elimineringsmatch, den mellan Team Secret och LGD. Surfa gärna över till vår tittarguide där man finner allt från officiella streams till ett komplett spelschema med uppdaterade matchresultat.



0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..