×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

The International

Wings besegrar Digital Chaos och kniper en plats i semifinalerna

1
I The Internationals andra kvartsfinal besegrade Wings Gaming en av gruppspelets största överraskningar, Digital Chaos, med 2-1. Kineserna går således vidare till onsdagens semifinaler där de får möta MVP Phoenix
Första matchen i upper bracket-kvartsfinalen mellan Digital Chaos och Wings Gaming var relativt jämn. Européerna i det amerikanska laget inledde bäst men allt eftersom tiden gick tog kineserna över mer och mer. Det är svårt att säga när det egentligen vände, men då Wings isolerade och dödade Aliwi "w33" Omars smällfeta Alchemist svängde det rejält i guldgraferna. Kinesernas Drow Ranger-strategi gav till slut god utdelning och de såg ut att vara ganska bekväma i sin situation då de tog ledningen med 1-0.

I den andra matchen visade bägge lagen att de kan vara lite oberäkneliga, detta trots att matchserien var värd över fem miljoner kronor. Digital Chaos plockade upp Techies och Wings valde att spela med Pudge. Den sistnämnda satsningen fungerade inget vidare, inte för att DC:s Techies uträttade särskilt mycket, men det var det västerländska laget som vann matchen och detta på ett ganska betryggande sätt.

I den tredje och avgörande matchen visade Wings återigen att de vågar välja hjältar som inte spelas ofta i den nu rådande metan. Den här gången var det Centaur Warrunners tur att göra sin The International 2016-debut. Det var inte så att just det hjältevalet avgjorde matchen, men det var kineserna som kom att dominera den. Zhou "bLink" Yangs Timbersaw skapade sig snart en ganska stor ekonomisk ledning och DC såg inte ut att ha något direkt svar på kinesernas rörelser. Wings spelade bättre som lag och vann denna andra kvartsfinal med 2-1 och går således vidare till upper bracket-semifinalerna.

Europa Digital Chaos vs. Kina Wings
DC: Resolut1on, w33, Moo, Saksa, MiSeRy
Wings: Shadow, bLink, Faith_bian, Innocence, iceice


Det är alltså Wings Gaming som får äran att möta koreanska MVP Phoenix i den första semifinalen på onsdag. Digital Chaos blir däremot tvungna att kämpa för sin överlevnad redan i morgon när den andra lower bracket-omgången sätter igång.

Härnäst väntar den första lower bracket-omgången, där åtta av världens allra bästa lag tvingas kämpa mot varandra i hopp om att få fortsätta tävla i The International 2016. TnC möter VG Reborn, Secret möter LGD, Fnatic möter Escape och Liquid möter Na´Vi i dessa dramatiska elimineringsmatcher. I vår tittarguide hittar ni alla aktuella streams samt ett fullständigt spelschema som uppdateras löpande med resultat.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..