×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

The International

MVP besegrar förhandsfavoriterna i OG i första kvartsfinalen

2
The International har startat på riktigt. I tävlingens inledande matchserie drabbade förhandsfavoriterna och tvåfaldiga majormästarna OG samman med koreanska MVP Phoenix men det var de sistnämnda som drog det längsta strået.
The International 2016 är nu officiellt igång. Den upper bracket-kvartsfinal som fick inleda huvudevenemanget stod mellan förhandsfavoriterna i OG och det koreanska laget MVP Phoenix.

Den första matchen var riktigt actionfylld och OG såg ett tag ut att vara på väg mot en 1-0-ledning. Men, som så många har sagt förut; MVP Phoenix kan aldrig riktigt räknas ut. Den första matchen utspelade sig på det sätt som så ofta gynnar koreanerna — det krigades nästan hela tiden och MVP såg ut att stormtrivas med situationen. Efter 39 minuter hade publiken fått jubla åt hela 70 kills och vid det laget jagade MVP ikapp OG:s spelare och dödade dem i deras egen bas. The Internationals första slutspelsmatch var allt annat än långtråkig och förhandsfavoriterna i OG var nu tvungna att vinna nästa match för att ha en chans att hålla sig kvar i tävlingens upper bracket.

OG lyckades säkra en övertygande kvittering, detta efter att ha satsat på corehjältar som Terrorblade, Batrider och den vid det här laget okonventionella Outworld Devourer. Majormästarna såg ut att ha vaknat upp efter den inledande matchen och Andreas Franck "Cr1t-" Nielsens Naga Siren uträttade väldigt mycket, ofta genom att inte bli fångad i MVP:s Chronosphere.

I den tredje och avgörande matchen blev majormästarna fullständigt krossade av ett gäng koreaner som såg tämligen hungriga ut. Lee "Forev" Sang-don spelade en fullständigt lysande Axe och MVP hade återigen satsat på en Phantom Assassin, vilket gav god utdelning. Få var nog de som hade trott att OG skulle bli nedknuffade till The Internationals lower bracket redan i den första omgången, men det var precis vad som hände i denna inledande slutspelsmatch.

Världen OG vs. Korea MVP Phoenix
OG: N0tail, Miracle-, MoonMeander, Cr1t-, Fly
MVP: MP, QO, Forev, Febby, DuBu


Detta innebär att MVP Phoenix går vidare till upper bracket-semifinalerna, vilket i förlängningen innebär att de har säkrat en topp 6-placering. Vilka de får möta där avgörs i den andra kvartsfinalen, den mellan Digital Chaos och Wings Gaming, som startar alldeles strax.

I vår tittarguide finner ni inte bara de officiella streams som finns att tillgå på såväl svenska som engelska, utan även ett fullständigt spelschema med uppdaterade matchresultat samt en mängd annan nyttig information.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..