×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

kNg får en permanent plats i Immortals

1
Efter två månader som inhoppare har nu Vito "kNg" Giuseppe fått en permanent plats i Immortals startfemma. Laget sågs senast spela mot Gambit i PGL Major Krakow-finalen.
Vito "kNg" Giuseppe har spelat med brasilianska Immortals under ungefär två månaders tid, då lånad från Red Reserve, och har nu fått en permanent plats i laget. Den 22 år gamla spelaren ersätter Lincoln "fnx" Lau, som förflyttades till en inaktiv position tidigare i år.

"Vi vill offentliggöra att kNg nu har en permanent plats i Immortals. Hans bidragande till laget har varit ovärderligt och vi ser fram emot att fortsätta arbeta med honom för att göra Immortals till legendarer inom CS:GO. Vi såg den senaste majorn som en start på en ny era för Immortals, och vi ser fram emot nästa steg i vår resa", skrev organisationen via sin webbsida.

Enligt organisationen var Giuseppe en värdefull spelare under PGL Major Krakow, där de tog sig till final men föll 1-2 mot Gambit. Det brasilianska stjärnskottet avslutade majorn med felst antal frags, 265 stycken, samt flest antal headshots, 113 stycken, över samtliga deltagande spelare.

Immortals

Brasilien Henrique "HEN1" Teles
Brasilien Lucas "lucas" Teles
Brasilien Ricardo "boltz" Prass
Brasilien Lucas "steel" Lopes
Brasilien Vito "kNg" Giuseppe

Brasilien Rafael "zakk" Fernandes (Coach)

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..