×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Immortals testar ny femte — ska fylla tomrummet efter fnx

1
Den brasilianska tvåan, Immortals, har varit en man kort allt sedan det offentliggjordes att den före detta SK-stjärnan Lincoln "fnx" Lau bänkats. Nu har de dock gjort hittat en ersättare, som lånas ut från Red Reserve.
Ersättaren i fråga är 22-årige brasilianaren Vito "kNg" Giuseppe. Som namnet antyder har den unge AWP-spelaren även rötter i Italien. Giuseppe, som alltså tar platsen som Immortals femte spelare efter Lincoln "fnx" Lau, representerade fram till i början av maj organisationen Red Reserve då han och ytterligare ett par spelare meddelade att de skulle återvända till Brasilien. Organisationen, som köptes upp av det svenska företaget Orbit Esport AB, valde sedermera att plocka upp svenska passions.

Enligt uppgifter publicerade på hltv.org ska dock Giuseppe fortfarande ha ett gällande kontrakt med Red Reserve, men att han nu lånas ut till Immortals under tiden för hans try out-kontrakt med laget. Giuseppe behöver inte vänta på att testas fullt ut, utan får chansen redan till veckan under säsongsfinalerna av ESL Pro League i Dallas, USA.

Immortals

Brasilien Ricardo "boltz" Prass
Brasilien Henrique "HEN1" Teles
Brasilien Lucas "lucas" Teles
Brasilien Lucas "steel" Lopes
Brasilien Vito "kNg" Giuseppe

Brasilien Rafael "zakk" Fernandes (Coach)
Brasilien Lincoln "fnx" Lau (Bänkad)


För den dubbla majormästaren Lau ser det fortsatt kämpigt ut. Den bänkade spelaren, som fick kliva åt sidan efter en tids oroligheter i laget, befinner sig fortfarande i frysboxen. I samband med offentliggörandet i mitten av maj gjorde Immortals även klart att organisationer som är intresserade av Laus tjänster är välkomna att kontakta dem.


Artikelbild: Immortals

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..