×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSMajor

Fnatic föll mot Virtus.pro efter svag första halva

1
En mycket stark insats under den första halvan var det som slutligen gav Virtus.pro seger då de gick upp mot svenska Fnatic i måndagens sista match.
Fnatic fick inte direkt någon drömstart då de ställdes mot Virtus.pro i måndagens sista match. Svenskarna vann visserligen den första pistolrundan på Cache, spelandes som det anfallande laget, men därefter gick det riktigt tungt. Polackerna svarade med att vinna den följande ecorundan samt ytterligare fyra rundor det. Därefter lyckades Freddy "KRiMZ" Johansson ge Fnatic en andra runda genom att vinna ett en mot tre-läge. Fnatic kom sedan endast att få med sig ytterligare en runda innan halvan var över och Virtus.pro låg i en stark 12-3-ledning.

Bättre halva av Fnatic

Den andra halvan började även den med att Fnatic plockade hem pistolrundan, till stor del tack vare att Dennis "dennis" Edman klev fram och visade varför han ofta omtalas som en av världens bästa pistolspelare då han plockade tre av motståndarna. Till skillnad från den första halvan lyckades Fnatic den här gången följa upp vinsten i pistolrundan med att säkra även de efterföljande ecorundorna. Ytterligare två rundor gick sedan till Fnatic efter att vapnen kommit i spel innan Virtus.pro vann sin första runda som det anfallande laget. Det innebar ledning 13-7 för det polska laget.

Fnatic hade däremot inga planer på att släppa i väg Virtus.pro längre och vann runda 21 sedan tidigare nämnda Edman vann ett en mot en-läge i kamp med Filip "NEO" Kubski från Virtus.pro. Svenskarna lyckades sedan spela in ytterligare tre rundor vilket gav ställningen 13-11, sedan bröt Virtus.pro in och tog ytterligare ett kliv närmare segern. I det läget ställde den svaga ekonomin till det rejält för Fnatic som tyvärr, för svensk del, fick se sig besegrade sedan plockat ytterligare två raka rundor.Har du missat något resultat från de två första speldagarna? Ingen fara, vi har samlat allt i vår tittarguide för turneringen.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..