×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSMajor

BIG en match från slutspel — besegrade Cloud9 efter teknikstrul

1
Det blev en långdragen historia då BIG och Cloud9 drabbade samman under måndagskvällen. Teknikstrul såg till att BIG fällde avgörandet utanför streamen då matchen slutligen avgjordes "offline".
Dagens första match mellan två vinnarlag gick mellan tyska BIG samt amerikanska Cloud9, och det kom att bli en något stökig historia. Cloud9 började som det försvarande laget på Inferno och vann matchens första pistolrunda. Motståndarna BIG svarade sedan direkt och kunde genomo ett starkt anfallsspel rycka upp till hela 9-1 innan Cloud9 lyckades stoppa deras framfart. Det blev dock högst temporärt, för när den första halvan summerats var ställningen hela 12-3 till BIG.

Lagen bytte sidor och Cloud9 lyckades snygga till siffrorna, samt ge sig själva en strimma hopp, genom att vinna de tre inledande rundorna då det var deras tur att anfalla. Där och då började kaoset. Det framkom att den kanadensiske Cloud9-spelaren Mike "shroud" Grzesiek ska ha spelat utan några Nvidia-drivrutiner på sin dator, mer om det i videon längre ner. Därefter blev det stora problem med den officiella streamen och matchen fick spelas klart "offline". Vi på Fragbite passade då på att bjuda in internationella tittare till vår stream, lite av hur det såg ut kan ni se här nedan.

Matchen spelades till slut färdigt och BIG gick snabbt upp på 15 vunna rundor. Därefter påbörjade Cloud9 en fin upphämtning genom att vinna sex raka rundor, men närmare än så kom de aldrig. BIG vann till slut matchen med 16-11.
Ni hittar, som vanligt, alla resultat samt ett fullständigt schema i vår tittarguide för turneringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..