×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Gambit överlägsna då de ställdes mot G2 på Cache

1
Kazakiska Gambit gör BIG sällskap i skaran lag som gått genom de första två turneringsdagarna med idel vinster. Gambits andra vinst kom under måndagskvällen då laget tog en till synes väldigt enkel seger mot G2 Esports
Kraftigt försenade fortsatte Swiss-gruppspelet i polska Krakow med vinnarmatchen mellan G2 Esports och Gambit. Det östeuropeiska laget började som anfallare på Cache och fick en bra start då de vann de inledande tre rundorna. G2 svarade sedan med att överta ledningen då de i sin tur fick fyra pinnar på rad, sedan handlade det mesta om Gambit igen. Laget vann sju av de åtta kvarvarande rundorna av den första halvan och ställde sig på en 10-5-ledning inför sidbytet.

Anförda av den kazakiske-veteranen Dauren "AdreN" Kystaubayev kunde Gambit sedan, efter att ha tagit plats på den försvarande sidan, stänga matchen väldigt snabbt. Gambit vann den andra halvans tre första rundor innan G2 plockade upp den första riktiga vapenrundan. Det blev även den sista rundan som G2 lyckades få med sig, vilket innebar att matchen slutade med imponerande 16-6 i Gambits favör.




Ni hittar, som vanligt, alla resultat samt ett fullständigt schema i vår tittarguide för turneringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..