×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSMajor

Starkt anfall gav SK Gaming en klar seger mot Astralis

1
Det var upplagt för en väldigt intressant match då SK Gaming och Astralis drabbade samman under måndagskvällen. I slutändan blev det något av ett platt fall för Astralis som inte alls lyckades med försvarsspelet på Inferno.
Måndagens näst sista match var en, på förhand, rikigt het drabbning mellan världsettorna SK Gaming och de regerande majormästarna Astralis. SK vann matchens första pistolrunda, spelandes som anfallare på Inferno, men Astralis lyckades sedan utjämna direkt. Danskarna misslyckades sedan med att bygga vidare på den rundvinsten, i stället var det SK Gaming som helt kunde ta över handlingarna.

Först vid ställningen 8-1 lyckades Astralis peta in en andra runda. SK fortsatte sedan sin överkörning och kunde till slut gå in i den andra halvan med en massiv 13-2-ledning. En spelare som verkligen tog för sig i matchen var SK:s Marcelo "coldzera" David som under den första halvan samlade på sig hela 23-3 i skillnad mellan eliminerade moståndare och antalet gånger han dött. Dessutom låg han på 121,7 i genomsnittlig skada per runda.

Lång uppförsbacke för Astralis

I princip redan uträknade lyckades Astralis, delvis tack vare en pigg Markus "Kjaerbye" Kjærbye, säkra de tre inledande rundorna efter sidbytet. Danskarna fick sedan med sig ytterligare två rundor och minskade gapet till endast sex rundor, då klev tidigare nämnda David in i handlingarna igen. Med två viktiga AWP-kills hjälpte han sitt SK att vinna runda 21 och det brasilianska laget klev med det upp på 14 pinnar.

Kjærbye fixade sedan en åttonde runda till Astralis efter att ha apterat bomben och sedan eliminerat tre motståndare. David ville dock inte vara sämre och plockade tre stycken Astralis-spelare i rundan efter, sedan hamnade Fernando "fer" Alvarenga och Lukas "gla1ve" Rossander i en en mot en-situation som Alvarenga gick vinnande ur. SK vann sedan även den efterföljande rundan vilket gav slutresultatet 16-8Ni hittar, som vanligt, alla resultat samt ett fullständigt schema i vår tittarguide för turneringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..