×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSKanada

Kanadensaren Twistzz tar platsen som Team Liquids femte

1
Team Liquid har åter en komplett femma sedan laget värvat Russel "Twistzz" Van Dulken från Misfits. Van Dulken var en del av det omtalade Team SoloMid-laget som lämnade organisationen till förmån för Misfits efter en tids turbulens.
Den blott 17-årige kanadensaren Russel "Twistzz" Van Dulken utgör den sista pusselbiten i Team Liquids försök till att bygga en ny, framgångsrik CS:GO-femma. Hans entré i laget gör att det nu består av två stycken kanadensare och tre amerikaner. Van Dulken hämtas in från Misfits, ett lag han bara hann med att representera i tre månader.

Detta är andra gången på två månader som Team Liquid hämtar in en ny spelare, och för andra gången blir det alltså en kanadensare som fyller en vakans i laget. Senast det hände, i mitten av februari, var det Peter "stanislaw" Jarguz som värvades från OpTic Gaming, ett lag som rönte ett par riktiga framgångar under slutet av 2016.

Team Liquid

Usa Nicholas "nitr0" Cannella
Usa Jonathan "EliGE" Jablonowski
Usa Joshua "jdm64" Marzano
Kanada Peter "stanislaw" Jarguz
Kanada Russel "Twistzz" Van Dulken

Detta innebär att Team Liquid nu åter är fulltaligt, samtidigt som de fortsatt har en spelare i frysboxen. Det handlar om deras före detta rifler, den danska CS:GO-spelaren Jacob "Pimp" Winneche. Winneche fick kliva åt sidan under den senare delen av mars och det är alltså hans plats som Van Dulken nu har lagt vantarna på.


"Att få den här möjligheten känns fantastiskt. Jag är redo att ta mig an nya utmaningar nu när jag kommer in i Team Liquid. Jag har jobbat extremt hårt för att bli bättre under de senaste månaderna, för att bli jämnare och bli en bättre spelare/person. Huvudorsaken till varför jag ville gå med i Team Liquid är att jag ser det som ett stort kliv i min karriär. Det ger mig även mer erfarenhet. Jag är väldigt tacksam över att få denna möjlighet, tack Liquid och de som har stöttat mig", säger Van Dulken själv i ett uttalande till teamliquid.net.

Van Dulken var en del av Team SoloMids senaste CS:GO-lag, ett lag som drabbades av ett par rejäla kontroverser. Bland annat fick stjärnförvärvet Sean "sgares" Gares lämna laget endast två veckor efter att han kontrakterats, detta efter ett infekterat bråk om den nordamerikanska paraplyorganisationen Professional Esports Association. Det hela följdes av att övriga spelare valde att bryta med Team SoloMid för att i stället gå med i Misfits.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..