×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tournaments open for registration

Counter-StrikeCSUSA

stanislaw till Liquid: "Taggad på att jobba med alla, speciellt EliGE"

1
Peter "stanislaw" Jarguz har offentliggjorts som nyrekryt i Team Liquid, och det verkar vara Spencer "Hiko" Martin som är borta från startfemman.
Under torsdagen rapporterade vi om att Peter "stanislaw" Jarguz lämnat Eleague Season 2-mästarna OpTic Gaming av oklara anledningar. Redan då ryktades det om att Team Liquid var kanadensarens destination, något som under natten bekräftades på organisationens hemsida.

I offentliggörandet får vi även reda på detaljer kring varför Jarguz valde att lämna OpTic, något som tidigare var okänt även för hans före detta lagkamrater. Kort sagt kände han att gräset var ännu grönare på andra sidan, att OpTic som organisation inte riktigt kunde erbjuda CS:GO-laget vad det behövde då de helt enkelt inte har så mycket erfarenhet av att ha en Counter-Strike-femma. Ovanpå detta kände han en del skavsår i lagets startfemma när det kommer till träning och attityd överlag, något som fick honom att nappa på Team Liquids vision för hur ett lag utvecklas.

"Jag blev överraskad när Liquid kontaktade mig. Jag sa till RUSH att jag funderade på att flytta dit, och han sa att han inte ville att jag skulle lämna. Det var ett par tuffa dagar, men i slutändan känner jag att det är det bästa för min situation. Det var lite av allt som fick mig att lämna, och det var det svåraste beslutet jag någonsin tagit", berättar stanislaw på Liquids hemsida.

Än så länge är det inte helt offentligt vem som får lämna utrymme åt Jarguz. Nick "nitr0" Cannella skrev dock ett Twitter-inlägg där han presenterade den aktiva laguppställningen — som saknade Spencer "Hiko" Martin — men inlägget raderades kort därefter. Detta stärker rykten om att Hiko är på väg till OpTic Gaming.

Vad som dock är säkert är att talangen Jonathan "EliGE" Jablonowski, som uppmärksammades en hel del för sin insats under Eleague Major 2017, kommer att stanna kvar i laget. Detta tycks ge stanislaw lite extra motivation.

"Jag är taggad på att jobba med alla, speciellt ElIGE som har presterat på världsnivå den senaste tiden. Men jag är ärligt spänd för att jobba med alla eftersom vi har en galen skicklighetsnivå och jag hoppas att vi kan åstadkomma mycket tillsammans."

Team Liquid

Kanada Peter "stanislaw" Jarguz
Usa Jonathan "EliGE" Jablonowski
Usa Nick "nitr0" Cannella
Usa Josh "jdm64" Marzano
Danmark Jacob "Pimp" Winneche
Usa Spencer "Hiko" Martin (?)

Brasilien Wilton "zews" Prado (coach)

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..