×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSUSA

CS:GO-laget lämnar TSM för Misfits efter senaste tidens turbulens

1
Team SoloMid och organisationens CS:GO-lag går skilda vägar, detta meddelade de under gårdagen. Nytt hem för femman, som även inkluderar den tidigare sparkade spelaren Sean "sgares" Gares, blir Misfits.
Det har varit en turbulent tid för CS:GO-spelarna i den nordamerikanska organisationen Team SoloMid. Som en direkt följd av det uppmärksammade PEA-bråket tvingades Gares lämna sitt nya lag endast en vecka efter att han skrivit på för dem, det strax före jul.

Nu står det alltså klart att den kvarvarande kvartetten av spelare gör slag i saken och lämnar Team SoloMid även de. Som anledning uppges att de helt enkelt vill spela med Gares. Det ligger även nära till hands att tro att hela PEA-debaclet har har påverkat deras beslut. Här nedan finner ni en fritt översatt version av organisationens officiella uttalande.

"Detta beslut fattades efter att förhållandet mellan organisationen och de kvarvarande spelarna fortsatt att försämras under de senaste veckorna, bland annat på grund av den återstående truppens uttalade önskan att fortsätta spela tillsammans med sgares.

Team SoloMid är en organisation som bygger på att ha framtiden för sina spelare som högsta prioritet. Med tanke på den nuvarande situationen stod det klart att rätt beslut för oss var att hitta ett nytt hem där de fyra spelarna kunde fortsätta sin karriär tillsammans med Sean. I och med detta har vi tillbringat de senaste veckorna med att söka efter det bästa möjliga alternativet för spelarna, och har slutligen valt alternativet spelarna själva mest önskade. När det gäller EPL-platsen, säkrad av Semphis, FNS, Relyks, sjuka och Twistzz, kommer vi att överföra den till lagets nya organisation. Det är oerhört olyckligt att tiden med vårt CS:GO-lag har resulterat i en situation som denna, och vi är mycket besvikna över att vi inte kunde behålla truppen under TSM-fanan. Det finns dock inga agg över utgången och vi önskar dem all lycka i sina fortsatta karriärer."

Spelarna behövde dock inte vänta särskilt länge med att offentliggöra sitt nya hem. Endast minuter efter den ursprungliga nyheten offentliggjordes det nämligen att Gares och övriga spelare i femman har skrivit på för den europeiska esportorganisationen Misfits. Misfits grundades av ett gäng League of Legends-spelare och håller sig även med lag inom titlar så som Overwatch och Heroes of the Storm.
Misfits
Usa Sean "sgares" Gares
Usa Hunter "SicK" Mims
Kanada Russel "Twistzz" Van Dulken
Usa Skyler "Relyks" Weaver
Usa Shahzeeb "ShahZaM" Khan

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..