×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

yzn om motgången: "Det hårdaste är inte att laget dumpar oss"

1
Crowns Esports Club valde att släppa samtliga av sina CS:GO-spelare. Yacine "yzn" Laghmari berättar för Fragbite om hur laget tacklade motgångarna och känslorna över att tvingas lämna organisationen.
Yacine "yzn" Laghmari är en av Sveriges mest populära streamers och i januari blev han även en del av Crowns Esports Club, där han tog Aron "xajdish" Fredrikssons plats i laget. Tillsammans med Crowns spelade Laghmari i ESEA Premier och ett flertal kval, däribland kvalet till DreamHack Austin 2017 där de tidigt åkte ut mot TzatzikiKlubben.

Efter att laget inte presterade i ESEA Premier, där de förlorade 12 av 16 spelade matcher, samt ett flertal misslyckade kval ansåg Crowns ledning inte att laget utvecklades i rätt riktning. Organisationen valde att släppa samtliga spelare från sina kontrakt vilket innebär att Laghmari och resterande spelare nu står utan organisation.

"Vi hade höga mål och vi jobbade stenhårt. Vi stötte på många motgångar, men lovade att alltid lära oss och kriga vidare. Kemin fanns där och viljan den med, men tyvärr ville organisationen inte ge oss mer tid än vad vi, uppenbarligen, behövde.

Det hårdaste är inte att laget dumpar oss, det hårdaste är att alla mina älskade supportrar i form av vänner, familj och ni får se mig misslyckas. Det värsta som finns är att misslyckas inför människorna man älskar, men jag vet att jag kommer komma tillbaka starkare.

Jag är evigt tacksam för möjligheten Crowns gav och för alltid uppskattande för allt jag fick lära", berättar Laghmari för Fragbite.

Den svenska spelaren berättar också att alla i laget är goda vänner och de diskuterar kring vad de vill göra i framtiden. Samtliga spelare i laget står i nuläget utan kontrakt.

F.d. Crowns Esports Club

Sverige Mattias "bENNY" Rosbäck
Sverige Eddie "zape" Härdeman
Sverige Fredrik "Krewmer" Svensson
Sverige Yacine "yzn" Laghmari
Sverige Noel "Noeldinho" Raki

24 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 24 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..