×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Crowns kör över Echo Fox — möter MK i ESEA-final

12
Svenskarna levererar starkt mot det nordamerikanska hoppet, och är nu klara för turneringsfinal mot bulgariska Mortal Kombat.
När ESEA Global Challenge-deltagarlistan kom ut var inte svenska Crowns en del av den, men fick en sista-minuten-plats efter att två lag tvingats ställa in sitt deltagande. Nu är de klara för final, detta efter att ha besegrat — eller nej, totalkrossat — en av turneringens stora favoriter i Echo Fox.

I turneringens första karta fick svenskarna börja som försvarare, och via storspel från Aron "xajdish" Fredriksson knep Crowns elva rundor in i halvtid. Det tog inte speciellt lång tid innan svenskarna kunde stänga kartan med 16-5. Följande karta, Dust2, utspelades väldigt likt föregående. Återigen som CT fick Crowns med sig elva rundor innan sidbyte, men denna gång var det David "Jayzwalkingz" Kempner som fanns överallt och hindrade nordamerikanerna från framgångar.

Jayzwalkingz hade lekstuga på Dust2.
Jayzwalkingz hade lekstuga på Dust2. Foto: Crowns.gg


Kempner klev även fram under kartans andra pistolrunda med fyra headshots, vilket utökade Crowns övertag. Svenskarna gick snabbt upp till 15-5, men hade lite problem med att stänga kartan. Echo Fox vann fem raka rundor, bland annat tack vare en snabb 1vs3-clutch av Daniel "roca" Gustaferri, men det räckte inte hela vägen. Med endast Tec-9-pistoler i hand avgjorde svenskarna och korades finalister. Kempner slutade med 40 frags på scoreboarden.

Finalmotståndet blir mot Mortal Kombat, som besegrade Alternate via en jämn 16-14-vinst, en 8-16-förlust och, slutligen, en total överkörning på Overpass.

Semifinaler

Tyskland Alternate vs. Bulgarien MK
Alt: crisby, kzy, tiziaN, keev, syrsoN
MK: bubble, spyleadeR, nkl, v1c7oR, dream3r
Sverige Crowns vs. USA Echo Fox
Crowns: zape, Krewmer, Jayzwalkingz, xajdish, bENNY
Fox: sgares, fREAKAZOiD, ShahZaM, roca, ryx

Final

Bulgarien MK vs. Sverige Crowns
MK: bubble, spyleadeR, nkl, v1c7oR, dream3r
Crowns: zape, Krewmer, Jayzwalkingz, xajdish, bENNY

Matchcoverage


4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..